Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Groepen

WELKOM

Welkom op de site van groep 7A
Hier zijn 18 kinderen aan het werk en we willen er een goed jaar van maken! We werken hard en luisteren goed naar de juf en daarom is er nog tijd voor leuke dingen zoals: knutselen, tekenen en leuke uitstapjes. En het samenwerken gaat ook al heel goed. Samen gaan we ervoor om er een goed jaar te maken!
 
Foto’s
Op deze pagina staan er foto's van onze klas en van leuke (feest)dagen.
 
Uitstapjes
 
Zoals beloofd zijn er dit jaar ook uitstapjes.
We zijn al naar de smaaklessen geweest op dinsdagochtend 29 september en we hebben ook de Dode Hoek Les gehad.
 
 
`T hof van wouw!
 
  Bij het hof van Wouw(moestuin) hebben we de volgende dingen gedaan: De groep werd in 2en gesplitst. De ene groep ging als eerst proefjes doen en daarna opdrachten, en het andere groepje deed het andersom.
En wij deden deze proefjes: met een blinddoek om iets proeven en raden wat het is, eigen vla maken, dingen voelen en raden wat het is en als laatste kruiden ruiken en raden wat het  is
 
 
 
 
 
Dode Hoek les!
Wij leren hoe je veilig naast/achter een vrachtwagen kan rijden/fietsen

 
 
Filmpje!!
Tijdens de dode hoek les keken we met een vrachtwagenchauffeur in de klas ook een filmpje van het Klokhuis en later ook nog een quiz.
 
In de vrachtwagen
 
Op het laatst gingen we naar Jacob Catsstraat waar de vrachtwagen stond. van de vrachtwagenchauffeur mochten we in 2 groepjes in de vrachtwagen en het andere groepje kijkt waar je zichtbaar bent als je achter/voor/naast de vrachtwagen staat.
 

 

Gym

 

De gymlessen zijn op dinsdag middag en op vrijdag ochtend in groep 7. Je hebt nodig: Een handdoek gymkleren en (gym)schoenen. De schoenen moeten wel schoon zijn.
 
 Geschreven door Oussama en Anass.

​​ 


Vorige afbeelding Onderbreken Volgende afbeelding