Welkom op de webpagina van groep 6 2016-2017

{wilt u foto's downloaden van deze site dan kunt u ze vinden door op onderstaande link te klikken}

Groep 6 ging op donderdagochtend 08-06-2017 spoorzoeken in het Museon te Den Haag.

spoorzoeken.jpg

Groep 6 en de groepen 7/8 lopen op woensdag 22-03-2017 een afstand van 6 kilometer met 6 liter water op hun rug in het kader van "Lopen voor water"

Lopenvoorwater.jpg

Groepen 5/6 vieren Carnaval in de gymzaal op woensdag 22 -02-2017

Carnaval.jpg

En ja hoor nog geen week later gaan we op dinsdag 7 februari weer op stap naar het Gemeentemuseum in Den Haag nu voor een museumles: In de mode.

Mode1.jpg
Mode 2.jpg

Op woensdag 1 februari 2017 maakte groep 6 een uitstapje naar het Gemeentemuseum in Den Haag voor een les: De wondermachine - Creatief ontwerpen voor de toekomst​.

Museum.jpg
Op dinsdag 10 januari 2017 brachten de leerlingen van groep 6 een bezoek aan het museum: Meermanno in Den Haag. De les ging over verzamelen. Ze maakten aan het eind een doosje, waarin ze een eigen verzameling  zouden kunnen bewaren.

Meermanno.jpg

Kerstdiner op donderdagavond 22-12-2016

Lieve ouders bedankt namens de kinderen en de meester van groep 6 voor de klaargemaakte gerechten. Alles smaakte weer overheerlijk. We hebben er allemaal lekker van gesmuld.

We wensen alle bezoekers van deze site: Een Gelukkig Nieuwjaar.

Kerst2.jpg

Kerst3.jpg

Wij stellen ons eerst even voor.

Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag staat meester Küppers voor de groep en op  vrijdag juf Prisca.

U kunt altijd bij ons terecht met vragen, mededelingen en opmerkingen.
Spreek ons gerust aan.

We hebben twee keer in de week gymles. De lessen worden verzorgd door onze gym meester, meester Jos.

Op maandag 7 november 2016 bezocht groep 6 het Haags Gemeentemuseum vo​or de les " De groeten uit het Gemeentemuseum." Ze maakten daar kennis met een aantal kunstwerken. Kregen allerlei opdrachten, die ze moesten uitvoeren. Zo zagen ze het beroemde schilderij van "Mondriaan  De BoogieWoogie" En op het einde maakten ze een eigen ansichtkaart, die ze naar zichzelf stuurden. Op donderdag 10 november 2017 werd de ansichtkaart op school ontvangen en uitgedeeld tijdens "Het Nationaal ontbijt."