​In groep 4 zitten nu 22 kinderen. We hebben Hevi en Jesmin erbij gekregen en later Zeineb. Anouar is er sinds mei bij. Gezellig!

We zijn een gezellig stel en houden wel van een kletspraatje. Onze juffen zijn juf Ingrid en juf Marjan. Juf Monique heeft les gegeven aan het begin van de week totdat juf Ingrid weer hersteld was van haar operatie. Juf Ingrid heeft in februari een verkeersongeluk gekregen en zal daar een lange tijd van moeten herstellen. Juf Carmen zal na de voorjaarsvakantie samen met juf Marjan de klas lesgeven.

Groep-4.png

Museum Meermanno: 9 juni

Met de bus naar het museum! Eerst zijn we flink natgeregend toen we stonden te wachten op de bus, maar dat mocht de pret niet drukken.
Museum Meermanno was vroeger het woonhuis van een rijke baron, die tijdens zijn leven veel verzameld heeft aan kunst en oude dingen, zoals bijvoorbeeld dingen uit Egypte.
We kregen een rondleiding en hebben veel gezien! Zelfs een mummie! Deze baron had ook heel veel boeken.

Na de rondleiding hebben we zelf papier gemaakt ... geschept eigenlijk. Het hangt nu te drogen en we krijgen het opgestuurd als het klaar is. Het zag er nu al mooi uit!

Meermanno1 (Medium).jpg

Meermanno2 (Medium).jpg

LENTEFEEST!!! 18 mei

Yeah!! Het was weer zover, het lentefeest! We hebben het weer superleuk gehad!

Lentefeest (Medium).jpg

Lentefeest2 (Medium).jpg

Moederdag! 14 mei

We hebben voor onze mama's mooie kaartjes geknutseld .... met een zonnetje, omdat zij ons zonnetje is!

Moederdag.jpg

Carnaval 2017 - 22 februari

Carnaval (Medium).jpg

Kerstdiner 2016

De dagen tussen Sint en kerst zijn omgevlogen. Voor we het wisten zaten we samen weer gezellig aan het kerstdiner. Onze moeders hadden weer enorm hun best gedaan om voor ons heerlijke dingen te maken!!

Collage 1 (Medium).jpg

Toen we onze buikjes vol gegeten hadden hebben we een bingospel gedaan. Spannend!!

collage 2 (Medium).jpg
En dan .... hebben we nu heerlijk twee weekjes kerstvakantie!!

Groep 4 wenst iedereen een heel gelukkig nieuwjaar!

new-year-2017-picture10 (Small).jpg

​november/december 2016     ...........     Techniek lessen

image1 (Medium).JPG

Sinterklaasfeest 2016

Het was weer een erg leuk feest! Eerst hebben we met z'n allen de Sint gezocht buiten en daarna vierden we met groep 1 t/m 4 feest in de gymzaal. Ook de peuters waren erbij. Heel erg leuk was het! Veel gedanst en gezongen met de Pieten en Sinterklaas vond het allemaal prachtig.
Daarna zijn we in de klas cadeautjes gaan kiezen, er was veel te kiezen! Dat was soms best moeilijk, maar we waren allemaal blij met wat we kregen!

Klas Sint collage 1 (Medium).jpg

Klas Sint 2 (Medium).jpg

woensdag 30 november  ........... bezoek aan bakker Vlinder

Vandaag zijn we met de halve groep en met juf Monique naar de bakkerij van bakker Vlinder gegaan ... je weet wel ... die bakt ook altijd onze broden en broodjes voor het Nationaal Schoolontbijt! We hebben het er erg leuk gehad, dat zie je wel aan de foto's.

Collage bakker (Medium).jpg

​donderdag 24 november ............ Rommelpiet!

We wisten al dat ze zou komen, maar wanneer??? Dat was dus vandaag zo. We zagen haar al 's morgens dingen uit de ramen gooien en heen en weer rennen op de eerste verdieping.

Eenmaal in de klas zagen we dat ze echt veel troep gemaakt had! Maar gelukkig kunnen wij heel snel en heel goed opruimen en hadden we in acht minuten alles weer netjes. Juf Marjan timede het.

Rommelpiet had voor ons cadeautjes meegenomen, we waren er blij mee! Later zijn we nog gaan kijken naar waar ze slaapt, dat doet ze beneden in een kleuterlokaal.

Rommelpiet (Medium).jpg

HERFS

Herfsttafel.jpg

Onze herfsttafel!

donderdag 10 november 2016

​Vandaag startten we met het Nationaal schoolontbijt. We kregen een doos waarin gezond beleg zat en wat andere dingen. Bruin brood, bruine bolletjes en krentenbollen en ook nog een grote zak met appeltjes. We hebben er lekker van gesmikkeld en daarna gingen we aan het werk. We weten dat ontbijten nodig is, niet alleen om te groeien maar ook omdat je dan beter kunt opletten en leren.

Collage school 1 (Small).jpg

Collage school 2 (Small).jpg

We boften, want 's middags kregen we ook nog een workshop toneel van meester Stephan die ons veel dingen daarover leerde. Het was echt superleuk! En we hebben veel lol gehad!

Webonderdeel Diavoorstelling van afbeeldingsbibliotheek

Deze bibliotheek bestaat niet meer of bevat geen afbeeldingen. Selecteer een andere bibliotheek.