Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Groepen
 

 Afbeeldingen bekijken

 

Groep 2


Meester Peter, Juf Janine & Meester Frank heten jullie allemaal van Harte Welkom in groep 2!


Na de zomervakantie zijn we met z'n allen in de groep hard aan het werk gegaan. Wij spelen samen in de hoeken, rekenen, leren woordjes van de methode; logo 3000 en leren de regels in de klas!


Deze week hebben wij al de volgende woorden geleerd: op tijd, te laat, de ingang; de uitgang; de kier; wijd open; het materiaal en scheuren. Wij leren iedere week nieuwe woorden, benieuwd? Kom kijken in de klas!


Wij houden van buitenspelen, zingen en de gym!


Meester Frank komt een keer in de twee weken op dinsdag les geven. Donderdag en vrijdag hebben wij gymnastiek. Deze lessen van Meester Kevin vinden wij erg leuk! Juf Janine is een Lio-stagaire​ die leert om juffrouw te worden. Wij zijn erg lief voor haar en Meester Peter zorgt voor ONS allemaal! 


Wij hebben al veel geleerd in de eerste week en zijn blij om terug te zijn op school! 


Tot de volgende keer!

Groetjes groep 2​


Leren is leuk!


 IMG_2482.jpgNaamloos.png
 IMG_2661.jpg
IMG_2476.jpgVoorlezen

Er kwam een vrijwilligster voorlezen bij ons in de klas. 
Wat een spannend verhaal!

IMG_2789.jpg 

Herfstvakantie 


Wij wensen iedereen een fijne Herfstvakantie! IMG_2486.jpg

Poppentheater 

Wij zijn op vrijdag met groep 1 naar het poppentheater​ geweest! Ondanks dat wij een beetje te laat waren door de buschauffeur hebben wij er van genoten.

                                           goed.jpg

Nieuwe woorden leren

Vandaag hebben wij geleerd wat recht en krom is! Dit hebben wij samen met meester Frank geoefend. We mochten met klei, blokjes, lego, duplo en de treinbaan laten zien of wij de woorden begrepen! 's middags hebben wij op het schoolplein met stoepkrijt een rechte- en kromme racebaan gemaakt. Wij konden deze baan lopend, fietsen of rennend volgen!

goed 3.jpg goed1.jpg goed2.jpg

Thema Verkeer 

Het thema griezelen is afgelopen en wij zijn nu begonnen aan het thema verkeer. Hoe leuk is het om deel te nemen aan het verkeer en te leren over alle regels? Wij hebben er zin in!
 
                                      verkeer.jpg

Schoolontbijt 

Vandaag hadden wij schoolontbijt! Wij hebben zelf ons brood mogen besmeren en beleggen, dit was een grote klus! Ontbijten is fijn, want nu heeft iedereen genoeg energie om te werken!


ontbijt1.jpgontbijt2.jpg                 ontbijt4.jpgontbijt 5.jpg         
                                                   ontbijt2.jpg

                                                   Sinterklaas en Piet 

                                               IMG_3438.JPG

Wij zijn in de klas bezig geweest met het them Sinterklaas en Piet. Wij hebben erg genoten met het oefenen van pakjes inpakken, schoorstenen maken en schrijven in het grote boek! Dit was voor ons een spannende tijd en bracht veel vrolijkheid! 
                   IMG_3521.JPGIMG_3527.JPGIMG_3588.JPG

                    IMG_3531.JPG IMG_3537.JPG                                                      IMG_3458.JPG IMG_3472.JPG

Op 5 december kwamen Sinterklaas en Piet bij ons op school en in de klas.  Wij hadden voor de Sint een paar knappe leerlingen die iets mochten laten zien! Dit was een groot feest! Wij hebben in de gymzaal een danswedstrijd gehouden. Wij moesten dansen tegen de pieten en de meesters en de juffen. Wij hebben natuurlijk gewonnen en kregen een medaille. 

     IMG_3711.JPG                             IMG_3717.JPG                                           IMG_3741.JPGIMG_3738.JPG
                                           IMG_3733.JPG
 
                             Bedankt Sinterklaas en Piet en tot volgend jaar!

Kerst in de klas