Bewegingsonderwijs

Bewegingsonderwijs.                         De lente komt er aan!
Leren bewegen is de basis om je als kind te kunnen ontwikkelen. Op de Zuidwalschool is het plezier hebben in bewegen dan ook heel belangrijk. Bewegen is gezond en geeft je nieuwe energie om te leren. Op de Zuidwalschool hebben wij een prachtige nieuwe gymzaal met een dansvloer en een klimwand en nog veel meer sport en spelmaterialen.
De leerlingen van groep 1 en 2 krijgen bewegingsonderwijs van de klassenleerkracht en de vakleerkracht. De leerlingen van groep 3 t/m 8 krijgen bewegingsonderwijs van de vakleerkracht. Twee keer per week krijgen de leerlingen 45 minuten bewegingsonderwijs. De leerlingen krijgen les op dinsdag, woensdag en vrijdag.​

Wandelen voor water!

​Dit jaar gaan wij weer wandelen voor water. Informatie komt er aan....!

Carnaval 2016

Wat was het weer een fantastisch feest. !

Carnaval.jpg

De geselecteerde weergave bestaat niet meer of deze weergave bevat geen afbeeldingen. Selecteer een andere weergave.