Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud
Omhoog
Zuidwalschool

 
Herfst 2015 (Custom).jpg

 
 
 

Welkom op de site van de Zuidwalschool      

sponsorloop.png
    

We krijgen weer brieven van Sinterklaas!

Hier is de eerste brief:

 

Hallo lieve kinderen van de Zuidwalschool.
 
Jullie hebben natuurlijk allemaal gezien dat Sinterklaas met zijn Pieten zijn aangekomen in Nederland.
Wij denken dat jullie het wel weer leuk zullen vinden als wij bij jullie op school langs komen. Weten jullie het nog van vorig jaar? Met die bling bling auto en de Voice Piet? Hij heeft nog heel veel liedjes voor ons gezongen in Spanje.
Die bling bling auto hebben wij niet meer, maar wij hebben nu wel iets heel spectaculairs bedacht om bij jullie op school te komen.
WIJ KOMEN MET EEN LUCHTBALLON! Hoe leuk is dat? Hebben jullie op de speelplaats plek om te landen? Vast wel! Het probleem is wel dat wij niet alle cadeaus mee kunnen krijgen in die luchtballon. Daarom vragen wij of wij een stukje van jullie school kunnen gebruiken om cadeaus in te pakken en ze dan ook alvast op school te laten staan. Dan kunnen de pieten als ze in de buurt zijn alvast gaan inpakken.
Willen jullie ervoor zorgen dat de gang beneden netjes opgeruimd en schoongemaakt is?
Als jullie dit goed vinden hang dan een Sinterklaasvlag uit het raam zodat wij weten dat wij kunnen inpakken bij jullie.
Groetjes Sint en pieten.
 
 

 

Hier is de tweede brief:

 

Naamloos.png


Dit is de derde brief:

brief 3.png


 

 

 

De Zuidwalschool is een openbare basisschool in het centrum van Den haag. Onze school is gehuisvest in een prachtig  gebouw. Op dit moment zitten er ongeveer 225 leerlingen op onze school, verdeeld over 11 groepen.

Op de Zuidwalschool is een peuterspeelzaal, "De Zuidwal". Stichting Jeugdwerk beheert deze met twee groepen. Iedere groep bezoekt de peuterspeelzaal vier dagdelen per week. Kinderen kunnen vanaf 2 1/2 jaar meedoen. Vanaf 1 1/2 jaar kan uw kind, samen met u deelnemen aan Samen Spel, gericht op de sociale, taal- en spelontwikkeling van jonge kinderen. Iedere woensdag is Samen Spel van 9.00 tot 11.00 in de peuterspeelzaal.

Onze visie is: alle kinderen en ouders zijn welkom!

Het lesgeven is het belangrijkste deel van ons werk en het individuele kind staat hierin centraal. Wij willen het beste uit ieder kind halen door een zo optimaal mogelijk onderwijsaanbod te organiseren.

Wij vinden het heel belangrijk om de kinderen een veilig en prettige schoolomgeving te bieden. Dit merkt u direct zelf als u onze school binnenkomt.

De Zuidwalschool besteedt veel aandacht aan de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind.

Ouderbetrokkenheid vinden wij belangrijk. Zo is er iedere week oudereducatie op diverse niveaus en worden er tijdens het hele schooljaar door verschillende ouderactiviteiten georganiseerd. Wij investeren veel in een goede samenwerking met ouders en de buurt, omdat zij één van de belangrijkste pijlers vormen voor ons schoolbeleid.

Onze zorg voor uw kind staat op een hoog niveau. Deze mening is de Inspectie van Onderwijs ook toegedaan. Het Zuidwalteam doet er dan ook alles aan een deskundig en toegewijd team te zijn.

Nieuwsgierig geworden naar onze school? Kom gerust langs, proef de sfeer, spreek met ouders, kinderen en leerkrachten en ervaar hoe de kinderen op onze school leskrijgen en het naar hun zin hebben.

Wij, leerlingen, ouders en team van de Zuidwalschool,  zijn trots op onze school en willen dit graag met u delen!


U kunt een afspraak maken maar tijdens schooltijden staat de deur ook altijd voor u open!

 


 


Vorige afbeelding Onderbreken Volgende afbeelding